Concept

Na een grondige analyse, bedenken onze ontwerpers unieke oplossingen die voldoen aan alle eisen en wensen van de opdrachtgevers. Hierbij gaan ze op zoek naar ideale vormen, doorweven dit met de nodige sfeer en functionaliteit en maken het technisch haalbaar én betaalbaar.

Presentatie

Via fotorealistische presentaties worden alle aspecten van onze concepten verduidelijkt. Hierbij worden ook kleurvarianten en verschillende materiaalkeuzes voorgesteld met elk hun invloed op uitstraling, prijs en kwaliteit. Zo wordt een waarheidsgetrouw beeld gecreëerd van het uiteindelijke resultaat.

Ontwikkeling

In dit stadium krijgt via 3D-software ieder onderdeel zijn definitieve vorm, plaats en bevestiging. Deze ontwikkeling kan op vele manieren, maar door onze ruime ervaring met constructies, combinaties van materialen en hun verwerkingstechnieken maken wij hier het verschil!

Prototype

Een prototype is bij al onze realisaties een noodzakelijke schakel tussen ontwerp en productie. Dit geeft de klant de mogelijkheid het model uitgebreid te testen met een volledige inlading en in een reële omgeving. Tevens kunnen wij dan alle constructies en materiaalkeuzes aan een laatste evaluatie onderwerpen en kan daar waar nodig nog tijdig bijgestuurd worden alvorens met een serieproductie te starten.

Productie

Wij kiezen zeer bewust om enkel in België te produceren en dit met zeer vertrouwde partners. Zelf zijn wij ook regelmatig aanwezig op de werkvloer en dit zowel bij de opstart, de tussentijdse evaluaties en de eindcontrole. Dit laat ons toe om risico’s maximaal uit te sluiten en snel en flexibel te reageren.

Grafisch ontwerp

Om de zichtbaarheid van een product op de plaats van verkoop te vergroten is een aantrekkelijke communicatie van essentieel belang. Door onze ervaring in de grafische sector verzorgen wij opmaak en productie van topkaarten, brochures, leaflets en verpakkingen.

 

In the field

Wij leveren zowel compacte bouwpakketten met zeer gebruiksvriendelijke handleidingen alsook volledig gemonteerde displays.

Indien gewenst, kunnen wij ook de distributie naar en de plaatsing op de verschillende verkooplocaties verzorgen.